Vanliga Frågor

Du kanske har en fråga till oss som vi redan har svarat på, och som är en återkommande
fråga vi får dagligen. Se om du hittar din fråga, annars är du varmt välkommen
att kontakta vår trevliga kundtjänst.

Om du är intresserad av att bli kund hos oss så kan du antingen göra din bokning via vårat Online Bokningssystem, telefon eller e-mail.

Vi kan komma igång med tjänsten 3 dagar efter bokningen.

En provstädning innebär att vi kommer hem till dig och utför en ordentlig städning. Det är bra att du är hemma vid det tillfället för att gå igenom med städerskan ifall du har några särskilda önskemål, om något behöver speciell skötsel eller rengöringsmedel som ska användas för olika syften, därefter klarar städerskan på egen hand. En provstädning är inte bindande för fortsatt städning.

För att städningen få korrekt effekt så är det bra att plocka undan leksaker, kläder och andra föremål som kan hindra arbetet. Har du valt fönsterputsning så ska blomkrukor, gardiner eller andra föremål som står i vägen för fönsterputsaren.

Du som kund har ingen bindningstid utan endast två (2) veckors uppsägningstid. Provstädning har ingen bindningstid eller uppsägsningstid.

Vårat mål på Violas Team AB är att våra kunder har samma personal , veckodag, tid. Vissa undantag som vid sjukdom kan en annan städerska hoppa in istället.

Nej, ifall du finns på plats vid varje städtillfälle behöves det inte. Finns flera olika nyckelrutiner och vi är båda vana vid nycklar och larm. Vi har ett nyckelkontrakt där vi binder oss att ansvara för nyckeln vid överenskommande tider för städning. Sen finns det även ett annat alternativ att gömma nyckeln under dörrmattan, krukan etc.

Violas Team AB har en ansvarsförsäkring som täcker skador som kan uppkomma under städningen. Alla skador ska rapporteras till oss senast 24 timmar från städtillfället. Skador som rapporteras senare än 24 timmar kommer inte att beaktas. Kommer man fram till att det är Violas Team AB som orsakat skadan så kommer kunden att ersättas utav oss.

Vi på Violas Team AB strävar efter att du som kund är mer än nöjd därför har vi nöjd-kund garanti. Skulle du vara missnöjd med vårat arbete så ska du kontakta oss inom 24 timmar från städtillfället så åtgärdar vi problemet så snabbt som möjligt.

Vi har bara personal som är anställd på Violas Team AB med hänsyn till LAS och med alla försäkringar som krävs.

Nycklar och larm

Violas Team AB hanterar nycklar och larmuppgifter på ett betryggande sätt så att de inte riskerar att hamna i obehörigas händer. Vi vet att alla vara kunder har några funderingar ang städ och hur blir man kund. Där försöker vi förklara lite

Fakturering

Alla fakturor skickas via e-post utan någon faktureringsavgift. Om fakturan inte betalats inom den angivna tiden (tjugo dagar) kommer vi skicka en påminnelse Faktura kommer inom några dagar efter utfört arbete. Regelbundna städningar faktureras en gång i månaden.

Miljöpolicy

Vi har bara personal som är anställd på Violas Team AB med hänsyn till LAS och med alla försäkringar som krävs.

Besöksadress

A: Enhagslingan 3, 187 40 Täby
T: 070-4421085
E: info@violasteam.se

Org.nummer: 556870-3762

Vill du prova på städ från Violas Team?

Just nu har vi extra bra priser på alla våra städtjänster! Kontakta oss för en kostnadsfri offert nu så återkommer vi inom en arbetsdag.

© 2024 All rights reserved | Created by Graffstudio

Stockholm Hemstädning - Fönsterputs - Storstädning - Flyttstädning - Violas Team - Provstädning - Hemstädning Stockholms bästa städfirma - Violas Team AB - Hemstädning Åkersberga, Hemstädning Sundbyberg, Hemstädning Solna, Gustavsberg, Tierp, Upplands Väsby, Hemstädning Mälarhöjden, Hemstädning Sollentuna, Hemstädning Åkersberga, flyttstädning Åkersberga, fönsterputs Åkersberga, Upplands Väsby, Mälarhöjden, Sollentuna, Vaxholm, Vallentuna, Rönninge, Tumba, Flemingsberg, Huddinge, Mälarhöjden, Tyresö, Högdalen, Bandhagen, Älvsjö, Vallentuna, Uppsala, Värmdö, Hemmesta, Herrviksnäs, Kolvik, Kopparmora, Fagerdala, Överby, Kummelnas, Vinsta, Kallhäll, Stäket, Kungsängen, Bro, violasteam.se