STÄDMATERIAL

Violas Team AB är vi proffs på städning i alla dess former. Vår ambition är att ge dig en enklare vardag. Som kund hos oss kan du känna dig trygg. Vi har lång erfarenhet, utbildad personal och är försäkrade ifall olyckan skulle vara framme. Vi ingår skriftliga avtal med alla våra kunder och har rutiner kring hur nyckar och koder skall hanteras.

Om företaget

Violas Team AB startades 2009 och efter bara några år har vi mer en 500 nöjda kunder och arbetar hårt för att alla nya kunder ska var nöjda med vara tjänster. Under 2012 blev vi AB och nu heter företaget Violas Team AB.

Vår uppfattning är att städning kan betyda så mycket mer än bara ett rent och välstädat hem. Det skapar välmående och harmoni. Tack vare oss, kan du ägna tiden åt din familj, vänner, intressen och dig själv. Vi arbetar i hela Stockholms län åt både privatpersoner och företag.

Hemstädning, flyttstädning, fönsterputs Täby, Rönninge, Tumba, Flemingsberg, Huddinge, Mälarhöjden, Tyresö, Högdalen, Bandhagen, Älvsjö, Vallentuna, Uppsala

Högsta kvalitet!

Nöjd Kund-Garanti

Vi lämnar nöjd kund-garanti vilket innebär att om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med städresultatet, kontakta oss inom tre dagar så försöker vi lösa problemet gemensamt.

Lyhördhet

Att förstå våra kunders önskemål och behov är avgörande i vårt arbete. Det gör att vi kan leverera både kostnadseffektiva och smarta lösningar med hög kvalitet och en personlig anpassning.

Respekt

Våra städuppdrag utförs alltid med en grundläggande respekt för våra kunder, våra kunders hem och våra medarbetare. Vi tror på den gyllene regeln ”behandla andra såsom du själv vill bli behandlad”.

Miljöpolicy

Att ständigt verka för att förbättra vårt miljöarbete för att skona natur och miljö genom att arbeta med miljövänliga medel, organisera transporter, sortera våra avfall och kräva det samma av våra underleverantörer. All vår verksamhet ska präglas av ett aktivt miljötänkande där all kunskap tillvaratas.

Fakturering

Alla fakturor skickas via e-post utan någon faktureringsavgift. Om fakturan inte betalats inom den angivna tiden (tjugo dagar) kommer vi skicka en påminnelse Faktura kommer inom några dagar efter utfört arbete. Regelbundna städningar faktureras en gång i månaden.

Nycklar och larm

Violas Team AB hanterar nycklar och larmuppgifter på ett betryggande sätt så att de inte riskerar att hamna i obehörigas händer.

Vanliga Frågor
Referenser