STÄDMATERIAL

Rena fönster släpper in mer ljus och förbättrar miljön och känslan av välbefinnande hemma eller på arbetsplatsen. Vi erbjuder fönsterputsning för dig som vill skapa en skön känsla för dig och alla som vistas i ditt hem eller på din arbetsplats.

Fönsterputs

"Vad är bättre än rena och nyputsade
fönsterrutor när solen tittar fram? Det är svårslaget
tycker vi. "

Vår Fönsterputs

Priset inkl. karmar, bågar och fönsterbräden på både in och utsidan. Städmaterial och -utrustning ingår i priset och levereras på plats. Informera oss om höjden är mer än 2.5 m. Tala om befintliga skador innan putsningen påbörjas, t ex repade glas och fönster som är tröga att öppna. Plocka bort blommor och föremål från fönsterbrädena.

Har du frågor?

Om du har frågor kring våra tjänster eller är intresserad av att få en kostnadsfri offert på fönsterputsning är du varmt välkommen att kontakta oss genom att fylla i formuläret eller ringa vår kundservice.

fönsterputs Täby, Rönninge, Tumba, Flemingsberg, Huddinge, Mälarhöjden, Tyresö, Högdalen, Bandhagen, Älvsjö, Vallentuna, Uppsala

Priser

Antal Pris efter RUT-avdrag inkl. moms Antal Pris efter RUT-avdrag inkl. moms
1 ROK 390.00 kr | Städmaterial och utrustning INGÅR i städtjänsten 4 ROK 690.00 kr | Städmaterial och utrustning INGÅR i städtjänsten.
2 ROK 490.00 kr | Städmaterial och utrustning INGÅR i städtjänsten. 5 ROK 790.00 kr | Städmaterial och utrustning INGÅR i städtjänsten.
3 ROK 590.00 kr | Städmaterial och utrustning INGÅR i städtjänsten. 6 ROK 890.00 kr | Städmaterial och utrustning INGÅR i städtjänsten.

Vanliga Frågor Boka NU!